Molenstraat 18, 4701 JS Roosendaal, Nederland

Omschrijving

Verscholen achter de Molenstraat op een unieke locatie ligt dit prachtige gerestaureerde gemeentelijk monumentaal koetshuis. In 2019 is dit Koetshuis in ere hersteld met oog voor detail en gemoderniseerd waar dit kan. Men kan oprecht spreken van een aanwinst voor de stad Roosendaal. Aan de traditionele bouw (verbouwd in 1857) heeft huidige eigenaar een moderne serre gebouwd wat naadloos aansluit op het Koetshuis, een magnifieke zet. Niet alleen zorgt dit voor een groter verhuurbaar oppervlakte maar creëert de serre ook een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Binnen zijn alle authentieke elementen behouden gebleven en versterkt met moderne elementen zoals een glazen wand op de 1e etage wat de interactie tussen beide verdiepingen versterkt.

Niet alleen binnen is het prachtig, buiten op het reeds aangelegde terras heeft u zicht op een wijd grasveld met theehuis. Het Theehuis zal na renovatie kunnen fungeren als trouwkapel, hiermee geven we ook aan dat het object in kwestie uitermate geschikt is voor events. Een bedrijfsfeest, bruiloft of andere aangelegenheid misstaat hier niet. Uiteraard is een invulling als reguliere horeca zeker mogelijk.

In de toekomst zal de Gemeente Roosendaal nog investeren om de tuin aan te sluiten op de tuin van het Tongerlohuys waardoor je een klein stadspark gaat krijgen met aan de rand dit prachtige Koetshuis met horeca invulling. Een kans die niet vaak voorkomt!  Het pand wordt opgeleverd in de staat waarin het zich nu bevindt (casco+), de huurder dient -enkel- rekening te houden met het voorzien van een keuken. Aan al het andere is gedacht waardoor de drempel laag is om hier de aanwinst van Roosendaal te maken. Een object wat u echt met eigen ogen moet zien!

Contactpersoon: Ivo Mermans Tel: 076-5230060 Mail: info@hormax.nl

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 2
  • Totale oppervlakte (m2): 225 m²
  • Oppervlakte magazijn (m2): 15 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Hormax Horecamakelaars
info@hormax.nl http://www.hormax.nl Bedrijf : Hormax Horecamakelaar Hormax Horecamakelaars is in 2003 opgericht en heeft kantoren in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Rotterdam. Daarvóór waren een aantal makelaars al actief onder een andere naam. We kunnen dus bogen over enorm veel ervaring, hetgeen nu een vereiste is gezien de complexiteit die vaak optreedt bij een verkoop of aankoop van een horecabedrijf. Jaarlijkse scholing en afstemming van contracten op de laatste wetten, maken van ons een volwaardige partij in de wereld van de horecamakelaardij. In Brabant heeft Hormax jaarlijks het grootste aanbod van te koop staande horecabedrijven en is mede daardoor het meest betrokken bij verkoop –of aankooptransacties binnen de horeca. Mocht u op het punt staan om een horecabedrijf te verkopen of te kopen, dan komen we graag vrijblijvend met u in contact om u onze diensten aan te bieden.
Menu