€ 1.350.000,00
€ 1.350.000,- K.K.

Koninginneweg 13, 2771 DN Boskoop, Nederland
  • Adres: Boskoop
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Koop
  • Terras: Ja

Omschrijving

it hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 26 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies.

Er is een camerasysteem, een intercominstallatie welke op afstand bedienbaar is en een brandmeldsysteem, welke rechtstreeks is doorgeschakeld naar de brandweer. Voorts beschikt het hotel over een uitgebreid Wifi systeem en een sleutelplan. Alle voorzieningen zijn door erkende installateurs geplaatst en geïnstalleerd.

Inventarislijst: Op aanvraag beschikbaar

De Koninginneweg is gelegen in de Voorofschebuurt. De buurt is een betrekkelijke rustige buurt in het kleine dorpscentrum van Boskoop.

Het hotel is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Boskoop, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu