TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

‘s-Gravenzandseweg 19b, 2291 PE Wateringen, Nederland

Omschrijving

VRAAGPRIJS: OP AANVRAAG

Dark Kitchens ter overname zijn een een schaars goed. Wij zijn dan ook blij u deze prachtige locatie aan te bieden.
De keuken is compleet ingericht er is een voorbereidingskeuken, grote opslag, groot klantenbestand en vergunningsvrij te exploiteren!

Op een uitstekende locatie gelegen bezorgkeuken met groot bereikgebied. Vanaf deze locatie kunt u zowel in het Westland bezorgen als in Den Haag-Zuid. Verder ligt het bedrijventerrein dichtbij de uitvalswegen A4 en A13, welke binnen 5 minuten te bereiken zijn.

 

De keuken is compleet ingericht met alle benodigde apparatuur en een compleet geïnstalleerd afzuigsysteem en kan zo worden betrokken. Verder is er een voorbereidingskeuken, een grote opslag en een wacht/relaxruimte voor de bezorgers op de 1ste verdieping. De zaak kan vergunningsvrij worden geexploiteerd. Het is niet mogelijk om mensen ter plaatse te aten eten of afhalen.

 

De huidige huurder van Havey’s Grill heeft al een aantoonbaar hoge omzet laten zien, wat zeker nog uit te breiden is. Bent u op zoek naar een bezorgrestaurant in het Westland en Den Haag-Zuid dan is deze locatie zeker interessant voor u! Zowel het volledige klantenbestand als het kassaregistratiesysteem zit bij de verkoopprijs inbegrepen!

 

De nieuwe ondernemer kan de huidige formule voorzettenen verder uitbouwen. Ee nander bezorgconcept is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu