Burgsteeg 6, 2312 JS Leiden, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Burgsteeg 6, 2312 JS Leiden
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 145.000,00
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 4

Omschrijving

Ter overname, goedlopende Italiaanse traiteur/lunchroom met avondfunctie. Waan u in echte Italiaanse sferen in het hartje centrum van Leiden!

Dit bedrijf is al jaren een begrip in Leiden en gevestigd in de gezellige Burgsteeg. Voor de deur is er een klein terrasje aanwezig. Bij binnenkomst wordt u overweldigd door heerlijke geuren, een vitrine met de mooiste gerechten en Italiaanse muziek. Superlatieven komen tekort om de authentieke sfeer te beschrijven.

Om maar gelijk met het hart van de zaak te beginnen , de keuken. Deze is van alle gemakken voorzien. Ruim opgezet en met goede apparatuur ingericht. Er is een volautomatische pasta machine aanwezig met aanvullende accessoires om diverse soorten pasta’s te maken.

De 2 eigenaressen hebben hier echt hun tweede huis van gemaakt. Zij staan hier elke dag met veel passie en toewijding alle gerechten te bereiden. Zij dan ook op zoek naar een opvolger(s) die het concept wil overnemen en met dezelfde passie de zaak kan continueren. Hierbij is een kort inwerktraject dan ook bespreekbaar.

De Burgsteeg ligt midden in het historisch centrum van Leiden. In deze pittoreske steeg Er zijn diverse hippe en trendy winkeltjes gevestigd/. Over de kinderkopjes loop je zo de Nieuwe Rijn op met een scala aan winkels en horeca. Hier is ook 2 keer per week de markt.

Bent u geïnteresseerd en heeft u aantoonbaar eigen vermogen wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor aanvullende vragen en wellicht een vrijblijvende bezichtiging.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu