€ 79.500,00

Zoutmanstraat 8, 2518 GP Den Haag, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Zoutmanstraat 8
  • Soort:
  • Aantal zitplaatsen: 50
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 25
  • Oppervlakte terras (m2): 107 m²

Omschrijving

Ter overname, een Italiaans restaurant in het Zeeheldenkwartier.

Het Zeeheldenkwartier is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewilde wijk om te wonen. De huizenprijzen schieten omhoog en er is steeds meer behoefte aan leuke horeca. Wellicht voor u nu de kans om een uw droom te verwezenlijken in dit pand aan de Zoutmanstraat!

In het populaire Zeeheldenkwartier en omliggende wijken wonen veel tweeverdieners, gezinnen en expats. Het levendige Zeeheldenkwartier staat bekend om haar bijzondere winkels, diverse eetgelegenheden, musea, hotels en bnb’s en vele evenementen. Er is veel bedrijvigheid in de omgeving.

Bij binnenkomst treft u de bar en daartegenover de zeer ruime, dubbele toilettengroep.

Het restaurant biedt plaatst aan circa 50 personen. Als u door het restaurnt naar achter loopt waan u zich direct in italië met de zeer sfeervolle terrastuin. De tuin is deels overdekt met een pergola met druivenranken en biedt plaats aan circa 25 personen.

Het restaurant heeft een alcohol vergunning en beschikt over een vetput. De zaak heeft een categorie 2 bestemming wat inhoud dat er doordeweeks tussen 07:00 uur tot 02:00 uur en in het weekend tot 02.30 uur  geëxploiteerd kan worden.

De huidige ondernemers gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

De zaak is over te nemen vrij van verplichtingen jegens leveranciers en personeel.

Kenmerken

  • Automatenverplichtingen: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu