verhuurd onder voorbehoud

Maliestraat 13B, 2514 CA Den Haag, Nederland

Omschrijving

Nu te huur: compleet gerenoveerd winkel/ horecapand met pantry en toilet, gelegen op een markante hoek in de Maliestraat een zijstraat van de gezellige Denneweg.    

De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven. De Denneweg wordt wel eens gekwalificeerd als fun- shoppingstreet door de diversiteit in het aanbod in combinatie met de aanwezige horeca. 

Het winkelpand betreft de voormalige delicatessenwinkel op de hoek van de Maliestraat, die bijna 100 jaar op deze plek een ruim assortiment van belegde broodjes en vleeswaren en kazen verkocht aan passanten en bedrijven in de buurt.    

Verhuurbaar oppervlak:
begane grond circa 60 m² winkelruimte c.a.

Gebruik:
de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte eventueel met ondersteunende horecafunctie.

Parkeergelegenheid:
aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:
het gehele object zal intern gerenoveerd worden opgeleverd, inclusief o.a.:
– nieuw toilet en gerestaureerde pantry;
– glad afgewerkte wanden en plafonds;
– huidige pui;

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu