Circa 1100,00 excl. btw.

Fahrenheitstraat 409, 2561 DZ Den Haag, Nederland

Omschrijving

Afhalen en bezorgen in de horeca is helemaal hot! Deze prachtige locatie biedt u precies wat nodig is. Deze zaak is eind 2019 compleet nieuw gebouwd en ingericht! Dit uw kans om uw heerlijk maaltijden te bezorgen en laten afhalen.

Foodpoint is gelegen in het winkelgebied De Fahrenheit. Samen met de Thomsonlaan vormt dit het hart van de Haagse woonwijk, de Bomenbuurt. Het authentieke winkelgebied heeft een grote diversiteit aan winkel en horeca. Door het jaar heen worden er veel aandacht besteed aan evenementen, zoals een gezellige braderie, Sinterklaas optocht, kerstmarkt etc.

Foodpoint is een fastfood concept met allerlei specialiteiten, van heerlijke broodjes, sappige burgers tot Döner. Alles voor een betaalbare prijs.

De huurprijs van circa € 1100,00 is ook zeer gunstig! Zeker gezien de locatie en mogelijkheden.

Het huidige concept is zo over te nemen maar u mag natuurlijk ook uw eigen concept doorvoeren.

De keuken is functioneel ingericht en voldoet aan alle eisen. Er is goede apparatuur aanwezig en de zaak staat er zeer netjes bij!

Onder het pand is ook nog een ruime kelder aanwezig. Deze wordt gedeeld met de buurman.

Het wordt steeds gezelliger in De Fahrenheit dus pak nu u kans en wellicht kunt u binnenkort de buurt laten genieten van uw heerlijke gerechten en specialiteiten!

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 252 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu