OP AANVRAAG

Wassenaarsestraat 2586, 2586 EA Den Haag, Nederland

Omschrijving

Bij binnenkomst is er de gelegenheid om een aperitief te drinken aan de bar om daarna aan tafel te gaan in het restaurant of de serre. De zaak beschikt ook over een ruime opslag achterin met aansluitend een ruim kantoor.

In het restaurant hangt een heerlijke huiskamersfeer en de inrichting van het restaurant is smaakvol, knus en gezellig. Door de jaren heen zijn de originele details van het pand behouden, zoals de prachtige glas in lood ramen. 

De locatie is circa en het restaurant biedt plaatst aan circa 50 Het terras aan de voorzijde biedt plaatst aan circa 12 personen

Het huidige concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen! De doelgroep is zeer divers; zakelijk, families, gezelschappen of lekker met z’n tweetjes Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw eigen concept te voeren. 

 

Op dit moment is het restaurant geopend van dinsdag tot en met zondag voor diner. Uitbreiding van deze tijden is zeker mogelijk. 

 

Is het tijd voor úw nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging in dit mooie en klaar-om-direct-te-starten-restaurant. 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu