Prijs op aanvraag

Simon Carmiggelthof 122, 2492 JN Den Haag, Nederland
  • Adres: Simon Carmiggelthof 21 2492 JR Den Haag
  • Aantal zitplaatsen: 20
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 30

Omschrijving

Dit horecabedrijf is gelegen in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen Den Haag. Het winkelcentrum heeft een grote aantrekkingskracht van lokale bewoners en daarbuiten. Er zijn ruime parkeermogelijkheden aanwezig.

Op dit moment is er een goedlopend Surinaams afhaal en bezorgrestaurant gevestigd. Zij zijn destijds als één van de eerste ondernemers neergestreken in het winkelcentrum en ondernemen hier nog steeds met veel plezier. Echter wordt het voor de ondernemers tijd voor iets anders en willen zij graag hun bedrijf verkopen.

Bij binnenkomst treft u gelijk de bestelcounter met semi-open keuken. De keuken is voorzien van alle gangbare apparatuur en in goede conditie.

 

 

De keuken is opgedeeld in 3 ruimtes. Voorin is de bakwand met werktafels en achterin treft u de voorbereidingskeuken met aansluitend een opslagruimte en vriescel. Hier treft u ook nog een trap naar boven waar nóg meer opslagruimte te vinden is.

Naast de bestelcounter is het restaurantgedeelte. Hier is ruimte voor circa 25 personen en er is ook een kleine bar aanwezig met circa 6 barkrukken.

Voor de deur is er tevens een mooie terras met circa 25 zitplaatsen, 2 grote parasols en ene steiger houten zitbank.

Het restaurant is gevestigd in een mooi hoekpand met veel zichtbaarheid.

 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu