€ 55.000,00

Keizerstraat 20, 2584 BJ Den Haag, Nederland

Omschrijving

Met zijn unieke ligging in het oude dorp, maar ook direct aan het strand is het een zeer goede locatie voor een café/ restaurant.

De zaak heeft een zeer grote naamsbekendheid in Scheveningen en de wijde omgeving. Naast 75 zitplaatsen binnen en een terras op de zon met 16 zitplaatsen is dit restaurant ideaal geschikt voor afhalen en bezorgen. Kortom een zaak met vele mogelijkheden waaronder restaurant met Italiaanse, Oosterse of Mediteraanse keuken, maar ook als eetcafé of brasserie.

De vergunning laat openingstijden toe tot 1:30 uur doordeweeks en tot 2:30 uur in het weekend.

De Keizerstraat is één van de 3 winkelstraten in Scheveningen. Met zijn ligging direct aan het strand is het dé straat om winkelen en strand te combineren. Daarnaast zijn er een aantal populaire bars en restaurants in de Keizerstraat. Momenteel is het restaurant gesloten, maar wij zijn op zoek naar een nieuwe ondernemer(s)/exploitant die de winkel wil huren met overname van de aanwezige inventaris, de goodwill en het huurderbelang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@vds-horeca.nl of op  070- 330 66 87.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu