€ 35.000,00

Apendans 24, 2511 CZ Den Haag, Nederland

Omschrijving

In hartje centrum Den Haag is dit onlangs verbouwde horecaobject ter overname.

 

Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig.

 

De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe.

Er is geen toilet aanwezig, daarom kan er geen alcohol geschonken worden. Uiteraard is een toilet aanwezig voor eigen gebruik, deze bevindt zich achterin de ruimte die gebruikt wordt als opslag..

 

De Korte Poten is een gezellige winkelstraat met een divers aanbod aan winkels en horeca. Deze straat is loopt van het Plein naar het Centraal Station.

 

In de nabije omgeving ligt het Stadhuis, veel overheidsgebouwen, de Koninklijke Academie en het Mauritshuis. De doelgroepen zijn werkenden, scholieren en toeristen.

 

Uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak, friteszaak, etc.

Er is weinig nodig om deze locatie naar eigen smaak in te richten.

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 1

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu