€ 35.000,00
Huur: € 750,00 geen btw

Keizerstraat 49, 2584 BB Den Haag, Nederland

Omschrijving

Op Scheveningen aan de bekende Keizerstraat is deze charmante koffiebar/lunchroom ter overname. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig voor het voortzetten van een koffiebar.

De vergunning staat openingstijden toe van 07.00 tot 23.00uur.

Er bevindt zich een terras aan de gevel en aan de overzijde, nabij de kerk.

Deze horeca locatie ligt in het laatste stuk van de Keizerstraat, nabij de opgang naar het strand. De Keizerstraat heeft een divers aanbod aan horeca en winkels.

De ligging van deze koffiebar zorgt ervoor dat er het hele jaar rond goede omzetten worden behaald; naast de toeristen zijn er veel vaste gasten. In de nabije omgeving zijn genoeg parkeermogelijkheden, zoals garages en er zijn diverse bus- en tramhaltes op enkele minuten lopen.

Het concept wat zich nu heeft gevestigd op dit adres is een koffiebar, uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten.

Ook is deze locatie ideaal geschikt voor afhalen en bezorgen. Er is weinig nodig om deze locatie naar eigen smaak in te richten

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 42 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu