Informeer naar prijs

Torenstraat 2513, 2512 CB Den Haag, Nederland

Omschrijving

Deze grote locatie (220m2) wordt casco aangeboden.

De vergunning voor horeca laat een categorie 1 toe met openingstijden van 07.00uur tot 23.00uur. Mocht alcohol schenken wenselijk zijn, dan zal deze verzwaring getoetst moeten worden bij de Gemeente Den Haag.

Tegenover deze casco locatie is een Albert Heijn gevestigd, zo ook zijn er diverse horecabedrijven gevestigd en een aantal mode winkels. Het Ibis Hotel, de bekende Grote Markt, diverse uitgaansgelegenheden en winkels zijn op loopafstand.

Het totale oppervlak is 220m2 dit is verdeeld in de begane grond 105m2 en de kelder/souterrain van 115 m2. De kelder is goed te betrekken bij het geheel, het heeft een vaste trap en een goede hoogte. Aan de
achterzijde is een tuin gelegen, deze kan niet als terras worden gebruikt, maar wel als opslag, kruidentuin o.i.d.

Deze locatie ligt op een paar minuten lopen van diverse grote parkeergarages en tramhaltes. In de directe omgeving liggen de bekende winkelstraten: Prinsestraat en het Noordeinde, deze winkelstraten zijn gelegen in het zogenaamde en populaire Hofkwartier.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu