Beijersstraat 2, 2572 BE Den Haag, Nederland

Omschrijving

Aan het Paul Krugerplein naast de Albert Heijn is deze charmante horeca locatie gevestigd.

Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig om hetzelfde concept voort te zetten. Bij binnenkomst zijn 2 apparaten die direct in het oog springen: de ijsvitrine en het espressoapparaat.

De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is één toilet aanwezig, daarom kan er geen alcohol geschonken worden. Er is de mogelijkheid een toilet bij te bouwen, dan behoort het schenken van alcohol wel tot de mogelijkheden (indien de vergunning wordt afgegeven)

Rondom deze locatie, die op een hoek ligt, is een groot terras geplaatst. Dit terras zorgt voor nog eens 60 zitplaatsen extra, waar binnen al 30 zitplaatsen zijn. Uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak, friteszaak, etc.

Er is weinig nodig om deze locatie naar eigen smaak in te richten.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu