Informeer naar prijs
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

AP, Wagenstraat, 2512 BT Den Haag, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1,35
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 120

Omschrijving

Deze onderneming is dit jaar volledig verbouwd en voorzien van nieuwe apparatuur.

 

Er zijn kosten nog moeite gespaard om van deze horeca locatie een prachtige zaak te maken. Deze locatie is geschikt voor zowel overdag als in de avond, alles is aanwezig om er een dagzaak of een restaurant van te maken. Met de inrichting is hier rekening mee gehouden, overdag als in de avond is de sfeer zeer aangenaam.

De keuken is van alle gemakken voorzien, alle apparatuur is in 2020 aangeschaft. De moderne bar is voorzien van de nieuwste apparatuur. Er is goed nagedacht over de inrichting/routing en bedrijfsvoering voor de dag en de avond.

Deze locatie heeft een vergunning categorie 1, dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 07.00uur tot 23.00uur geopend mag zijn. En er is een vergunning voor het schenken van alcohol, dit houdt in dat er 2 toiletten aanwezig zijn. Ook deze toiletten zijn geheel vernieuwd.

Zonnig van binnen en van buiten, met een groot terras. Het pand van Roseval ligt op een hoek in de Wagenstraat en is licht, met aan beide zijden grote ramen en zomerse luifels. De sfeer binnen is stijlvol en huiselijk warm. De ruimte is slim en praktisch ingedeeld met een open bar en 34 zitplaatsen. 

Het plein voor het pand heeft de perfecte combinatie voor een ijzersterk terras: het is groot met 120 zitplaatsen, het plein ligt op het zuiden, dus vol in de zon. Vanaf 8 uur in de ochtend tot in de avond kun je van de zon genieten.

Bovendien is het plein kort geleden opnieuw aangelegd, waardoor het nu een gezellige sfeer heeft met meer groen. Het terras ligt goed in het zicht op de drukke loop- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum. 

De locatie van Roseval ligt pal aan de Rode Loper van Den Haag, oftewel de populaire wandel- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum. De gemeente besteedt veel aandacht aan deze route: de straten zijn opnieuw aangelegd met sfeervolle klinkers, er is veel groen geplant en het aanbod aan winkels en restaurants is groot en divers. De diversiteit aan horeca en wat er nog komen gaat, zal dit stukje Den Haag tot een zeer gewilde locatie maken, niet alleen bij locals, maar ook zeker bij toeristen. Daarnaast zijn er veel studenten in deze wijk gehuisvest, er worden zelfs extra appartementen bijgebouwd vanwege een tekort aan woningen. Ook opent binnen twee jaar het Spuiforum, dit zal duizenden extra bezoekers naar dit gebied brengen.

Er zijn diverse mogelijkheden om naar deze wijk toe te reizen, naast het Hollands Spoor zijn er tramhaltes  en parkeergarages in de nabije omgeving. Door de centrale ligging is er altijd wel een bus, tram of trein die in de buurt stopt.  

 

Kortom: je kunt direct van start met je eigen concept in een stijlvol ingerichte horeca locatie!  

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu