Informeer naar prijs
Prijs op aanvraag

Van Hogendorpstraat 137, 2242 PE Wassenaar, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Van Hogendorpstraat 137
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 3.980,00
  • Terras: Nee
  • Referentie: https://www.vds-horeca.nl/object/traiteur-delicatessenwinkel-in-wassenaar-centrum/1555/

Omschrijving

Succesvolle traiteur, delicatessenwinkel en cateraar ter overname aangeboden. Op een prominente hoek gelegen in het dorpscentrum van Wassenaar, waar mensen van heiden en ver komen voor deze ambachtelijke foodstraat. Een toplocatie!

 

Als je de winkel binnenloopt dan lonken grote vitrines vol met de meest heerlijke en superverse gerechten, waarbij het water je in de mond loopt. Ambacht en passie voor het vak, dat is wat je ziet als je hier binnenkomt.

 

Dit veelzijdige bedrijf combineert een hoogwaardige culinaire winkel met zowel particuliere als zakelijke catering. De winkel heeft een groot klantenbestand, welke tot op de dag van vandaag nog steeds groeiende is. 

 

Bij de inrichting van de winkel, zo’n 7 jaar geleden, is niets aan het toeval overgelaten. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van RSV werkbanken, koelingen, een oven, kookplaat en afzuiginstallatie. Verder is er een professionele afwasmachine en een grote koelcel. Alle apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn er twee toiletgroepen aanwezig

 

De winkel is gelegen op een zeer goede zichtlocatie op de hoek van een drukke winkelstraat. De zichtbaarheid is goed te noemen door de brede winkelpui. Door de variëteit aan goedlopende winkels in de nabijheid van de traiteur trekt het veel publiek. Er zit nog veel omzet potentie in de catering op particuliere en zakelijke markt kan zeker verder uitgerold worden (staat sinds corona stil). Bovendien zou er desgewenst extra omzet uit zitplekken gehaald kunnen worden.

 

De eigenaren zijn toe aan een nieuwe uitdaging en hebben daarom besloten om deze goedlopende traiteur ter overname aan te bieden. Een unieke kans voor een culinair ondernemer, of horecastel om deze winstgevende exploitatie met potentie over te nemen. 

Bij de overname worden alle beeldmerken, recepturen, concepten overgenomen. Een turnkey horecaconcept met omzetpotentie zonder kinderziekten, een kant en klaar plaatje.

 

De totale oppervlakte van de winkel is +/- 130 m². De huur is € 3980 Per maand (excl. BTW).

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 130 m²
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu