€ 85.000,00
Invenrtaris/goodwill

Heelsumstraat 92, 2573 NP Den Haag, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Heelsumstraat 92, 2573 NP Den Haag
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 85.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.700,00

Omschrijving

Dit biljartcafé is niet alleen een begrip in Den Haag, maar heel biljart minnend Nederland kent dit café, of heeft er weleens gespeeld. Het café heeft 4 kleine en 4 grote matchtafels, 2 pool biljarts en 2 dartsbanen.

Alle vergunningen zijn aanwezig, met openingstijden tot 01:30 uur doordeweeks en 02:30 uur in het weekend. 

Na ruim 40 jaar met de familie dit café te hebben geëxploiteerd wordt het voor de eigenaren tijd om, met pijn in het hart, het stokje over te gaan geven. Het heeft de voorkeur om het bedrijf als biljart-café voort te laten bestaan, aangezien het café gastheer is van veel verenigingen, die er zowel in de middag als in de avond gebruik van maken. Maar het café leent zich ook uitstekend als hoogdrempelig (eet)café, sportbar, Engelse Pub, etc. Daarnaast kan de ruime zaak kan worden gebruikt als aparte zaal voor gereserveerde groepen of als feestzaal o.i.d. 

Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren horeca ondernemer(s), in het bezit van een sociale hygiëne diploma die op deze locatie een goedlopend en bekend café willen runnen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaar via info@vds-horeca.nl of 070-3306687 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu