€ 75,00
huurprijs € 1.200,- excl btw.

Wiegmanweg 1, 2242 AZ Wassenaar, Nederland

Omschrijving

Snackbar Dino’s Place is gelegen aan de Langstraat midden in het gezellige centrum van Wassenaar, tussen allerlei winkels zoals de Hema, Holland & Barret, Zeeman, Eko Plaza, Etos en diverse horecagelegenheden. De zaak ligt op 3 minuten loopafstand van attractiepark Duinrell, met circa 1.5 miljoen bezoekers per jaar één van de drukste recreatieparken van Nederland.   

De zaak heeft een goed imago opgebouwd afgelopen jaren. U kunt hier terecht voor het afhalen van snacks en (Surinaamse gerechten) of, zodra de horeca weer open mag, voor het ter plekke nuttigen hiervan. De snackbar beschikt over 30 zitplaatsen binnen en 14 op het zonnige terras aan de voorzijde. Huidige openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 20:00, eventuele uitbreiding hiervan kan de omzet doen stijgen.  

De huur is met € 1.200,= per maand laag te noemen, zeker gezien de locatie en de goede staat waarin het pand verkeerd.  

Wassenaar heeft ruim 26.000 inwoners en behoort tot een van de meest welvarende gemeentes van Nederland. 

 

Voor een virtuele tour door de snackbar kunt u terecht op de website: www.dinos-place.nl 

 

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
VDS Horecamakelaars 070 – 330 66 87
info@vds-horeca.nl https://www.vds-horeca.nl/ Bedrijf : VDS Horecamakelaars VDS Horecamakelaars is gespecialiseerd in horeca-advies en zakelijke transacties voor de horecabranche in de regio Haaglanden en nabije omgeving. VDS heeft een eigen netwerk, kennis van de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject en advies bij VDS Horecamakelaars terecht kunt.
Menu