• Soort:
  • Onroerend goed: Koop
  • Prijs onroerend goed: € 5.845.000,00

Omschrijving

Discreet aangeboden bij Van Alkemare: Hotel met 48 kamers gelegen in het centrum van een stad in Noord-Holland. Er zitten appartementen bij die omgezet kunnen worden naar meer hotelkamers indien gewenst.

Het vastgoed is tevens te koop en de vraagprijs voor de goodwill, inventaris en het vastgoed is tezamen € 5.845.000,- k.k. Een opsplitsing tussen onderneming en vastgoed is in nader overleg te bepalen. Het hotel beschikt tevens over een restaurant gedeelte.

Het hotel beschikt over 48 kamers varierend van 2-persoonskamers tot groepskamers.

VASTGOED

Het vastgoed is in goede staat en in de afgelopen jaren continue gemoderniseerd en/of verbouwd.

Tot het vastgoed behoren tevens enkele zelfstandige appartementen, die veelal voor de langere termijn worden verhuurd. Het is ook mogelijk om hier personeel te huisvesten, of deze als ondernemer(s) zelf te bewonen.

PERSONEEL

Er is een goed team in dienst, welke overgenomen dient te worden.

Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

PROCEDURE

Kandidaten dienen vóór het verkrijgen van meer informatie een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen. Bij deze NDA zitten enkele vragen. Discretie is van groot belang om rust te houden in de organisatie. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Na ontvangst van de ondertekende NDA, wordt goedkeuring gevraagd aan opdrachtgever, die zal bepalen welke informatie wij mogen delen.

Makelaar

Menu