Koemarkt 40, 1441 DD Purmerend, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Koemarkt 40, Purmerend
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 3.450,00

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Horecaruimte met bovenwoning met dakterras aan hét bruisende horecaplein van Purmerend!

De horecaruimte
De horecaruimte bevindt zich aan de Koemarkt in Purmerend, dat bekend staat als hét gezellige horecaplein van de stad. Dit is dé plek waar men samen komt om gezellig te borrelen of eten bij een van de vele restaurants en cafés die dit plein rijk is. U heeft nu de unieke kans zich te vestigen op deze A-locate met uw eigen café of restaurant aan Koemarkt 40! In dit karakteristieke pand bevindt zich op de begane grond de horecaruimte van ca. 110 m2, welke leeg zal worden opgeleverd. Hierdoor is de horecaruimte tot in detail naar eigen wens in te richten naar het door u gewenste horecaconcept. Voorin bevindt zich de entreehal met glazendeur. Het zitgedeelte is ca. 53 m2 groot en hier zijn ca. 40-50 zitplaatsen te realiseren. Achterin de horecaruimte is een bar met daarachter een nette ruimte waar de keuken gerealiseerd kan worden. Er is verlichting aanwezig met afzonderlijke dim mogelijkheden.

Via de hal aan de zijkant zijn de nette gastentoiletten met voortportaal te bereiken, evenals een kleine berging met toegang tot een buitenplaats, welke beiden als extra opslagruimte gebruikt kunnen worden.

Zowel de keuken als de gastentoiletten zijn in 2023 geheel vernieuwd.

Er zijn terrasmogelijkheden aan de voorzijde van het pand. Een terrasvergunning kan aangevraagd worden bij de gemeente. 

De bovenwoning
De bovenwoning is te bereiken via de steeg aan de zijkant van het pand. De trap brengt u naar de 1e verdieping, waar u allereerst het zonnige dakterras treft. Hier bevindt zich tevens de entree van de bovenwoning, waar de hal toegang biedt tot één van de slaapkamers en de leefruimte. De 1e deur aan de rechterzijde geeft toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. De eet-/woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en biedt een schitterend uitzicht op de Koemarkt. De eet-/woonkamer heeft een hoge plafond met houten balken, wat het geheel een ruimtelijk effect geeft. De nette keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis en een hoge bar. De trap naast de keuken geeft toegang tot de 2e slaapkamer op de 2e verdieping.

Ligging/locatie
Het horecapand ligt middenin het centrum van Purmerend, aan de bruisende Koemarkt met diverse horecagelegenheden. Parkeren kan (betaald) in de omgeving, op diverse parkeerplaatsen en garages.

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Tijdens opening waren de openingstijden als volgt: dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00-17:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00-17:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Purmerend valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie 1a, 1b en 2. Neem contact op met gemeente Purmerend voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Huurprijs horecaruimte: € 3.450,- per maand excl. BTW
– Huurprijs bovenwoning: € 1.250,- per maand
– Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 110 m2
– Totale woonoppervlakte: ca. 85 m2
– Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 194.8 m²
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.