€ 8.645,00

Dam 2, 1506 BD Zaandam, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Dam 2, Zaandam
 • Soort:
 • Aantal zitplaatsen: 255

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Horecapand van 854 m2 met terrassen in het centrum van Zaandam! 

Het horecapand
Het karakteristieke pand aan de Zaanse gracht valt direct op wanneer u het centrum van Zaandam binnenkomt. Het riante pand van maar liefst 854 m2 bestaat uit vier bouwlagen, bestaande uit een souterrain, begane grond, eerste verdieping en een tweede verdieping (entresol). Alle lagen zijn bereikbaar via een trap en een lift. Het pand zal casco plus worden opgeleverd. Nog aanwezige bedrijfsinventaris (o.a. koel- en vriescel, keukeninrichting en meer) is te koop tegen nader overeen te komen prijs.

Terras
Het betreft een mooie locatie aan de sluis en het geheel beschikt aan de voor- en zijkant van het pand over ruime terrasmogelijkheden.

Exploitatiemogelijkheden
Het geheel is geschikt voor verschillende formules, zoals restaurant, grandcafe, feesten & partijen, etc. Het geheel werd voorheen geëxploiteerd als restaurant met zalen en er waren in totaal 255 zitplaatsen aanwezig op de begane grond, 1e verdieping en entresol op de 2e verdieping.

De verdiepingen beschikken over hoge plafonds en grote raampartijen, wat een licht en ruimtelijk gevoel geeft. De zitruimtes op de begane grond en 1e verdieping beschikken beiden over een afzonderlijke keuken en aansluitingen voor een bar.

Dankzij deze voorzieningen is het mogelijk de twee verdiepingen los van elkaar te exploiteren met twee verschillende concepten. Zo leent de bovenverdieping zich bijvoorbeeld ook uitstekend voor het organiseren van feesten en partijen.

Het souterrain is in twee delen opgesplitst: het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en het voorste gedeelte fungeert als garderobe en toiletten. Het pand beschikt over een lift, waardoor het geheel ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Locatie/ligging
Het pand is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. 

Diverse uitvalswegen
zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig o.a. onder het Zaantheater of bij een Qpark parkeergarage.

Openingstijden
Momenteel is het restaurant gesloten. Voor de sluiting hanteerde de exploitant de volgende openingstijden: 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 00:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Zaanstad valt.

Details

 • Huurprijs : € 8.645,14 excl. btw per maand.
 • Overname van de reeds aanwezige bedrijfsinventaris is tegen nader overeen te komen prijs mogelijk. Overname is niet verplicht.
 • Bedrijfsoppervlak:  ca. 854 m2
 • Overnamedatum:  in overleg, per direct mogelijk.

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 4
 • Bouwjaar: 1896
 • Totale oppervlakte (m2): 854 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.