Informeer naar prijs
STERK VERLAAGDE VRAAGPRIJS

Bosschebaan 114, 5384 VZ Heesch, Nederland

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

STERK VERLAAGDE VRAAGPRIJS !

Uniek horecaobject welke het enige object direct aan de snelweg in Nederland is waarvan het grondperceel tevens in eigendom is.

Het object betreft een verzorgingsplaats langs de rijksweg A59 bestaande uit een wegrestaurant op de begane grond met terras en negen voormalige hotelkamers met bedrijfswoning op de 1e verdieping.

Daarnaast beschikt de verzorgingsplaats over een eigen verhard voor- en achter parkeerterrein, een drive-thru voor snelle afhaalmogelijkheden en laad- en losruimte voor leveranciers.

De totale bedrijfsoppervlakte van de begane grond bedraagt 563,5 m2. De verkoopvloeroppervlakte van het wegrestaurant op de begane grond bedraagt 265 m2. De bedrijfsoppervlakte op de 1e verdieping bedraagt 115,5 m2 en de woonoppervlakte van de bedrijfswoning op de 1e verdieping bedraagt 143 m2. Gezien de locatie, ligging, parkeermogelijkheden, omvang van het object, uitbreidingsmogelijkheden en de komst van het aangrenzend regionaal bedrijventerrein Heesch-West biedt dit horeca-object uitstekende mogelijkheden voor diverse horecaformules met een grote aantrekkingskracht.

LIGGING:

Gelegen aan een op- en afrit aan de zuidzijde van de Rijksweg A59 ‘s-Hertogenbosch – Oss tussen afrit 51 en afrit 52 in de gemeente Bernheze waar dagelijks circa 60.000 voertuigen deze locatie passeren.

PARKEREN:

11 parkeerplaatsen voor vrachtwagens en touringcars en 30 parkeerplaatsen voor auto’s op het voorterrein en 25 parkeerplaatsen voor auto’s op het achterterrein.

PERSONEEL:

N.v.t.

VERPLICHTINGEN:

N.v.t.

OPENINGSTIJDEN:

n.v.t.

REGISTERGOED:

Het betreft hier alleen de overname van het registergoed inclusief ondergrond, parking, erf en verdere aanhorigheden. De totale perceeloppervlakte bedraagt 7.923 m2. DE VRAAPPRIJS IS STERK VERLAAGD EN OP AANVRAAG VERKRIJGBAAR !

OMZET:

n.v.t.

Contactpersoon: Ries Wijnen tel. 06-22472577

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 1
  • Bouwjaar: 1965
  • Totale oppervlakte (m2): 563.5 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 265 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Film

https://www.youtube.com/watch?v=KHOX2HPJu50

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Menu