€ 1.750.000,00
STERK VERLAAGDE VRAAGPRIJS

Bosschebaan 114, 5384 VZ Heesch, Nederland

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
TE KOOP: COMMERCIELE TOP LOCATIE AAN DE A59 EN PROVINCIALEWEG BIJ TOEKOMSTIG INDUSTRIEPARK

HORECA OBJECT MET PARKEERTERREIN op eigendomsgrond langs de snelweg, geen erfpacht.

Het object is een hotel wegrestaurantobject langs de rijksweg A59 bestaande uit een wegrestaurant op de begane grond met terras en negen buiten gebruik zijnde hotelkamertjes en een flinke bedrijfswoning op de 1e verdieping. Daarnaast beschikt het object over een eigen verhard voor- en achter parkeerterrein, een drive-thru voor snelle afhaalmogelijkheden en laad- en losruimte voor leveranciers. De totale bedrijfsoppervlakte van de begane grond bedraagt 560 m2. De bedrijfsoppervlakte op de 1e verdieping bedraagt ca 115 m2 en het gebruiksoppervlak van de bedrijfswoning op de 1e verdieping bedraagt inclusief groot balkon ca 143 m2.

Aanvaarding in de vorm “as is where is”, daarvoor zal ook een clausule opgenomen worden in de koopovereenkomst, de afmetingen zijn bij benadering. De eigenaar voert niet zelf de exploitatie, het object is gedeeltelijk verhuurd aan derde(n). Het is de koper toegestaan om in overleg alle noodzakelijke keuringen en onderzoeken te verrichten of te laten verrichten door derden.

BUREN:
Naast het perceel wordt binnenkort gestart met de bouw van het nieuwe industriepark Heesch West.
Aan dezelfde afrit is een Shell brandstof en elektra laadstation gelegen.

BEREIKBAARHEID:
Vanuit de verkeersader A59 en het toekomstige industriepark en ook vanuit de omliggende plaatsen is “de Lucht” prima bereikbaar. Het perceel beschikt zelf over een zeer ruime parkeerplaats en aan de zijde van het toekomstige industriepark zijn ook volop parkeerplaatsen geprojecteerd.

OPPERVAKTE:
Het totale perceel is 7.923 m2 groot en daarop staat een horecapand waar thans de formules
Subway en Burger King gevestigd zijn.
De footprint van het object is circa 560 m2.

BESTEMMING:
In het nieuwe bestemmingsplan is al rekening gehouden met de huidige horecavoorziening (de Lucht), voor zover thans bekend komt op het toekomstige industrieterrein geen andere horecavoorziening.

BESCHIKBAAR:
In het eerste kwartaal van 2023 kan het object desgewenst casco opgeleverd worden, zodat de verkoop vrij van huur kan plaatsvinden. Het staat de koper vrij om (na vooraf gaande toestemming van de eigenaar) met de huidige huurders te onderhandelen over een nieuwe huurovereenkomst.

BEZICHTIGING:
De locatie is vrij toegankelijk en altijd te bezichtigen, als u binnen wilt kijken dan kunt u, onder het genot van een broodje en een kop koffie, rondkijken in de bedieningsruimte, zodra u andere plaatsen in het gebouw wilt bezichtigen gaan we graag met u mee. U kunt daarvoor een afspraak maken met de makelaars. Het personeel op de locatie (in dienst bij de huurder) is overigens niet bekend met het object en de verkoop daarvan.

LIGGING:
Gelegen op een ZICHTLOCATIE aan een op- en afrit aan de zuidzijde van de Rijksweg A59 ‘s-Hertogenbosch – Oss tussen afrit 51 en afrit 52 in de gemeente Bernheze waar dagelijks circa 60.000 voertuigen deze locatie passeren.

PARKEREN:
11 parkeerplaatsen voor vrachtwagens en touringcars en 30 parkeerplaatsen voor auto’s op het voorterrein en 25 parkeerplaatsen voor auto’s op het achterterrein.

Voor meer info, een brochure of een afspraak voor een bezichtiging kunt u telefonisch contact opnemen met horecamakelaar Ries Wijnen tel. 06-22472477.

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 1
  • Bouwjaar: 1965
  • Totale oppervlakte (m2): 560 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 265 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Film

https://www.youtube.com/watch?v=KHOX2HPJu50

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Menu