€ 225.000,00

  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 225.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Aantal zitplaatsen: 40

Omschrijving

Het restaurant is gelokaliseerd middenin het centrum van één van Nederlands bekendste kustplaatsen. De onderneming bestaat sinds 2017 en beschikt over een zéér goede naam, hetgeen op te maken valt uit de talloze positieve recensies.

De locatie is gesitueerd aan één van de drukste winkelstraten.  Verder is het restaurant sfeervol ingericht en beschikt over ruim 40 zitplaatsen, inclusief een buitenterras. Het bedrijf is zeven dagen in de week overdag geopend en beschikt over een gezonde omzet, niet alleen in het toeristische seizoen.  De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur, met onder meer een gespecialiseerde koffiemachine.

Personeel: de onderneming wordt gerund door de eigenaren, met de assistentie van parttime-krachten. Overname personeel is bespreekbaar.

Pand: het pand wordt gehuurd. Onderdeel van de huur is een inpandige kelder.

De menukaart varieert van uitgebreide ontbijtkeuzes tot luxe salades. Internationaal georiënteerd, veelal home-made en natuurlijk koffie van bijzondere kwaliteit.

De menukaart, inrichting én klantbenadering vormen tezamen een succesvol concept, een concept ‘on-Nederlands’ en gebleken succesvol!

De huidige vergunning kent de mogelijkheid ook in de avond geopend te zijn. In Corona-tijd zijn hier reeds zéér positieve ervaringen mee opgedaan.

De onderneming heeft een uitstekende reputatie, veel vaste gasten uit de hele regio.

Ruime parkeergelegenheid is op loopafstand beschikbaar. Ook openbaar vervoer bevindt zich vlakbij.

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Ron van Erkel 06-53862402
office@horecataxatie.eu http://www.horecamakelaar.eu Bedrijf : Horeca Makelaar Taxateur Ron van Erkel Horeca-makelaar en -taxateur te Rotterdam.
Menu