Noordstraat, 4531 GB, Terneuzen, Nederland
 • Adres: Noordstraat, 4531 GB, Terneuzen, Nederland
 • Soort:
 • Referentie: 1310

Omschrijving

Noordstraat 39, Terneuzen

Commerciële ruimte gecombineerd met sfeervol wonen in de binnenstad van Terneuzen.

 • GBO: 356 m2. Verdeeld over twee lagen (splitlevel). 
 • Tevens een bedrijfswoning / opslag op de verdieping.
 • Het gebodene is in het geheel te gebruiken maar laat zich ook eenvoudig splitsen (voor meerdere gebruikers).
 • Bestemmingsplan: horeca (categorie 1; lunchroom, restaurant, eetcafe, snackbar, hotel, pension) met terrasmogelijkheid, detailhandel, kantoor, maatschappelijke doeleinden.
 • Dit object is te huur.

IndelingOp de begane grond een tweetal karakteristieke ruimten van circa 80 m² en 84 m² met daarachter een souterrain van circa 80 m² met separate entree vanaf de Kersstraat. De splitlevel-vloer met zicht op de begane grond is circa 85 m² groot en biedt toegang tot de bovenwoning. De bovenwoning bestaat uit een woonkamer met oude schouw, open keuken, badkamer met douche en toilet, toegang tot het dakterras en 2 slaapkamers. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Voorzieningen: -Elektrische installatie; -Badkamer met toilet en douche; -Keuken; -Aansluitingen voor een pantry op de begane grond; –De begane grond verdieping is in 2012 verbouwd met nieuwe geïsoleerde wanden, dit is ook op de lager gelegen verdieping gedaan, ook zijn daar nieuwe afvoerbuizen geplaatst onder een nieuwe betonvloer zodat er een keuken en een toiletgroep geplaatst kan worden, ook is de elektrische installatie gedeeltelijk vernieuwd en de meterkast aangepast. 

Er zijn diverse indelingsplattegronden gemaakt t.b.v. een restaurant, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Eeuwenlang (van 1594 tot 1972) vond het gemeentebestuur onderdak in dit bijzondere pand. Daarna was het een fotozaak. Wij denken graag mee over een succesvolle invulling voor de komende tijd.

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
EIGEN HORECA MAKELAAR ZEELAND 06-30151304
gertjan@eigenhorecamakelaar.nl https://www.eigenhorecamakelaar.nl/ Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Zeeland Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Menu