Informeer naar prijs

Gerrit van Assendelftstraat 5, 1961 NH Heemskerk, Nederland

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Goedlopende snackbar/eetcafé in het centrum van Heemskerk.

DE ONDERNEMING
Deze onderneming bestaat uit een snackbar gedeelte en een café gedeelte. Voor in de zaak bevindt zich de cafetaria met automatiek. Er zijn circa 23 zitplaatsen binnen in de snackbar en circa 10 zitplaatsen buiten op het terras. De cafetaria heeft een aparte toiletgelegenheid met voorportaal voor heren en dames. Deze onderneming beschikt over een uitgebreid inventaris waaronder een ruime koelcel, vriescel die direct bereikbaar aan de achterzijde van het bedrijf. Een jonge Carpigianni softijsmachine en een nette hoogrendement bak wand etc. Alle inventaris is eigendom van huidige ondernemer.

Een ruime werkkeuken met diverse apparatuur verbind de uitgifte/ bakruimte met de cafe-restaurantruimte. Via een tussendeur in de snackbar kunt u doorlopen naar het café gedeelte. Deze is voorzien van een bar met ongeveer 10 barkrukken/zitplaatsen wederom een apart toiletgedeelte voor dames en heren met voorportaal. Er zijn naast de bar zitplaatsen nog eens 30 zitplaatsen in het café zelf.

Achter het pand bevindt zich een aparte opslag/magazijn ruimte met vriescel en aparte leveranciersingang.

Bovenwoning  
De bovenwoning heeft een separate opgang. Het is een zeer ruime woning met een groot dakterras. Buiten een ruime keuken en woonkamer beschikt de woning over 4 slaapkamers en een badkamer.

LOCATIE
Deze onderneming ligt in het centrum nabij diverse winkels en andere horecagelegenheden op ca. 1.500 meter afstand van NS station en de afrit naar de snelweg.

OPENINGSTIJDEN
Elke dag geopend op zondag en maandag van 12.00 – 24.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 – 24.00 uur.

DETAILS
•    Vraagprijs goodwill/inventaris: nader overeen te komen
•    Huurprijs: Op aanvraag wordt nader toegelicht
•    Omzetindicatie: ca. 400.000,- per jaar.
•    Overname: in overleg 
•    Bedrijfsoppervlakte: ca. 290 m2 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 290 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu