Omschrijving

PANDEN MET LEEGSTAANDE BOVENVERDIEPINGEN GEZOCHT!

Van Alkemare Horecamakelaardij zoekt namens een opdrachtgever panden met leegstaande bovenverdiepingen te koop in (bij voorkeur) Alkmaar, maar ook omliggende steden zijn interessant zoals Hoorn, Purmerend, Schagen, Haarlem en Amsterdam. Onderstaand vindt u het betreffende zoekprofiel (intern geregistreerd onder nummer 12043). Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.  Bent u eigenaar van een locatie die aan deze zoekwensen voldoet of kent u de eigenaar van een passende locatie? Laat ons dit dan discreet weten door te mailen naar ons kantoor.

ONDERNEMER, FORMULE EN CONCEPT

Onze opdrachtgever is een vastgoedontwikkelaar uit een middelgrote gemeente in Noord-Holland.

Grote kansen en mogelijkheden ziet opdrachtgever in het binnenstedelijk verbouwen. Vele ruimten boven winkels en/of horeca staan leeg en worden niet optimaal gebruikt. Maar ook de leegstand op de begane grond is interessant op de locaties waar gewoond mag worden. Deze ruimten kunnen soms omgezet worden naar woonruimte, waardoor u als verkoper een goede koopprijs kunt ontvangen (aanzienlijk hoger dan de prijs voor opslagruimte).

INFORMATIE

Opdrachtgever zal (waar nodig) voor eigen rekening verzorgen als onderdeel van de koop:

• Brandwerende constructies-Schetsen, ontwerpen en (bouwkundige) tekeningen

• Vergunningen

• Splitsing

• Bouwkundige constructies-Oprichting  VVE

• Noodzakelijke verbouwingen

WIJ VERNEMEN GRAAG VAN U!

Bent u eigenaar van een locatie die aan deze zoekwensen voldoet of kent u de eigenaar van een passende locatie? Laat ons dit dan discreet weten door te mailen of bellen naar ons kantoor! U bent ons geen vergoeding en/of courtage verschuldigd, onze kosten worden gedragen door onze opdrachtgever.

Makelaar

Menu