€ 49.500,00

Moerbalk 2, 1628 GW Hoorn, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Moerbalk 2
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 49.500,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.500,00
  • Aantal zitplaatsen: 120
  • Terras: Nee

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: gerenommeerde snackbar & dartcafé in Hoorn! (koop van het onroerend goed is tevens mogelijk!)

In verband met het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd wordt er een opvolger gezocht na bijna 40 jaar zeer succesvolle bedrijfsvoering!

De onderneming
De bedrijfsruimte omvat een oppervlakte van in totaal ca. 415 m2 en bestaat uit de snackbar aan de ene zijde en het (dart)café aan de andere zijde, beide met een separate ingang. De snackbar en het café zijn met elkaar verbonden middels de centrale keuken. Tevens is hier een opslagruimte aanwezig met vrijwel nieuwe koelingen en personeelstoilet.

De snackbar is zeer succesvol en bekend in Hoorn en omstreken. De huidige exploitant hanteert een bezorg-/afhaalconcept met een groot assortiment en een breed verzorgingsgebied in en rondom Hoorn. Hiervoor zijn 5 recent aangeschafte elektrische fietsen aanwezig die ook tot het verkochte behoren.

De snackbar beschikt over een wachtruimte en nette bestelling counter met koelingsvitrine. In 2017 is een geheel nieuwe hoog rendement bakwand geplaatst van het merk Florigo ter waarde van € 45.000,-. 

Het café heeft een warme en gezellige uitstraling en is vanwege de maar liefst 9 dartbanen zeer geliefd onder dartliefhebbers. Het café biedt zitplaats voor ca. 120 gasten en is daardoor zeer geschikt voor grote groepen. 

Op de 1e verdieping is nog een aparte dartzaal aanwezig met 4 dartbanen en 16 zitplaatsen. Tevens bevinden zich hier nog twee opslagruimtes. De toiletten voor de gasten (deze behoren niet tot het gekochte) bevinden zich in de hal van het aangrenzende sportcomplex. In 2019 zijn het dak en de boei delen vernieuwd.

Locatie/ligging
De snackbar/het café is gevestigd in sportcomplex ‘De Kers’ in een gemoedelijke woonwijk in Hoorn Kersenboogerd. De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van de snackbar zijn (gratis) parkeerplaatsen. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand en binnen ca. 10 minuten rijdt u op de A7.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming ‘Enkelbestemming – sport’, horecacategorie 2.1. Neemt u contact op met de gemeente Hoorn voor meer informatie.

Openingstijden
De snackbar is van dinsdag tot zondag geopend van 16.00 tot 20.00 uur. Het dartcafé is dagelijks geopend van 19.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hoorn valt.

Samenvatting
– Vraagprijs G/I: € 49.500,-
– Huurprijs: € 1.500,- excl. btw p/m (ingroeihuur voor 3 maanden, daarna € 2.100,- excl. btw p/m)
– Vraagprijs OG: € 410.000,- k.k.
– Pachtprijs: € 500,- per jaar
– Bedrijfsoppervlakte: ca. 415 m2

TIP! Bekijk nu de promotie-/dronevideo op YouTube en krijg een impressie van dit object en de omgeving!

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 415 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu