Informeer naar prijs

Kwartelenmarkt 12, 5911 HZ Venlo, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Kwartelenmarkt 12 Venlo
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Aantal zitplaatsen: 45
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 55

Omschrijving

Midden in het centrum van Venlo gelegen compleet nieuw verbouwde en van oudsher zeer goed bekend staand Gastrobar/restaurant met groot terras incl. ruime bovenwoning

 

Aan u wordt aangeboden een perfect en centraal aan een horecaplein gelegen Gastrobar/restaurant bedrijf 

“ ’t Schinkemenke” welke midden in het centrum van Venlo is gesitueerd. Dit horecabedrijf is van oudsher bekend en bestaat al meer dan 40 jaar. Onlangs is dit gehele bedrijf opnieuw verbouwd en ingericht en behoeft de komende jaren geen investeringen meer. Turn-key over te nemen en direct beginnen.

 

Het levendige stadscentrum Venlo trekt naast de lokale bewoners (Venlo ca.100.000 inwoners) vele met name Duitse dagjes toeristen. Elk weekend loopt het centrum vol met o.a. Duitse toeristen alsmede heeft Venlo een grote aantrekkingskracht van de omliggende regio. Te midden van een horecaplein wat tevens een perfecte looproute is vanuit de nieuwe Maasboulevard met zijn diverse grote parkeergarages naar het oude stadshart bevindt zich dit uitstekend geoutilleerde restaurant. 

Naast de vele winkel boetiekjes zijn de diverse grote landelijke winkelketens goed vertegenwoordigd, met enkele deuren verder een grote H&M en Mango kleding zaak en ook de Mediamarkt ligt op een steenworp afstand. Het grote terras biedt ruim voldoende plek en is het goed toeven overdag voor een heerlijke lunch en koffie en in de avond kan men genieten van een heerlijk diner met vele bites of een compleet menu.

Venlo telt ruim 100.000 inwoners en is direct gelegen aan de Duitse grens. 

 

De zaak is eind 2023 compleet verbouwd en heeft een volledig nieuw interieur en behoeft de komende jaren geen investeringen meer. De huidige kaart biedt een keur aan bites warm en koud om heerlijk samen te delen of gewoon a la carte tegen betaalbare prijzen. Voor een kop koffie op het terras of een goed glas wijn zit je hier goed. De ondernemer die de horeca in zijn bloed heeft kan zich hier goed manifesteren en kan hier met elk gastronomisch concept uit te voeten. Maar ook diverse andere concepten zijn goed denkbaar. De potentie tot een hoge omzet is mede door de ligging goed te noemen. Er bevindt zich tevens een vrije achterom en leveranciersingang

Venlo centrum kent vele evenementen zoals de carnaval en de Venloop.

 

De huidige exploitanten bieden de zaak met pijn in hun hart nu al te koop aan wegens gezondheidsredenen en zoeken dan ook een kandidaat die deze mooie zaak kan voortzetten.

 

De gehele bedrijfsruimte beslaat ca. 145 m2. 

Het restaurant biedt ca. 45 stoelen en is ca.  63  m2 groot 

Ruime goed ingerichte bar met tapinstallatie van Lindeboom

Afwaskeuken ca. 11  m2 met professionele doorschuifvaatwasmachine.

Ruime keuken incl. koelcel van ca. 39 m2 

Opslagruimte, CV ruimte. Separate toiletten

 

Alle keuken apparatuur is perfect onderhouden.

De huidige gezonde bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door de ondernemers en diverse personeelsleden. 

Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden. 

Bovengelegen woning welke zowel vanuit het restaurant als achterom toegankelijk is, is in de huurprijs inbegrepen en onderverhuur is mogelijk. Bovenwoning wordt casco opgeleverd en heeft een ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken, dakterras, toilet op de 2e verdieping bevinden zich de badkamer en 2 ruime slaapkamers. Mogelijkheid tot 3 slaapkamers.

 

Geen personeelsverplichtingen.

Geen leveranciersverplichtingen, behalve Lindeboom

 

Overname vraagprijs exploitatie op aanvraag (aandelenoverdracht)

Huurprijs bedrijfspand incl. de bovenwoning € 3088 per maand ex btw 

 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor, ivm. de discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

 

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!  Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen 06 06-21214654 of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 3
 • Bouwjaar: 1960
 • Oppervlakte keuken (m2): 39 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 62.1 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Ja
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.