Picardie 7, 5911 BW Venlo, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: picardie 7 venlo
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Aantal zitplaatsen: 30
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 60

Omschrijving

Friture “Picardie” Centrum Venlo

Instapklare friture midden in het centrum en het kern uitgaansgebied van Venlo met hoge omzet!
Perfect gelegen midden in de uitgaansstraat van Venlo met grote parkeergarage direct achter het pand en in de directe nabijheid van vele gezellige horeca gelegenheden welke elkaar enorm versterken.

Venlo heeft een sterke regiofunctie met ca. 100.000 inwoners en trekt zeer veel Duitse dagjes toeristen en uitgaanspubliek uit de wijde omgeving.

Vrij van elke formule bestaat deze friture en al meer dan 30 jaar en is zeer bekend in de wijde omgeving. Het betreft een zeer goed draaiend bedrijf met een dito rendement.
Deze locatie met ruim terras en verkoop van een breed assortiment aan cafetaria producten hanteert ruime openingstijden waarbij een breed publiek wordt bediend. Vele vaste gasten die komen afhalen als vele (Duitse) dagjes mensen weten deze zaak altijd weer te vinden.

Deze exploitatie is voorzien van prima onderhouden apparatuur van uiteenlopende leeftijden, waaronder een bakwand uit 2014 en softijsmachine. De zaak heeft ca. 30 zitplaatsen binnen en is netjes ingericht.  Op het terras is plek voor 15 tafels en 60 stoelen.

De hoge omzet is gebaseerd op de ruime openingsuren, echter kan een nieuwe kandidaat hieraan zelf nog een wending geven. Vrijwel elke maand zijn er diverse grote evenementen pal voor de deur die voor zeer hoge dagomzetten zorgen, te denken valt aan de regionaal zeer bekende carnavals dagen, de eierloop, de Venloop etc. De carnavals periode zijn topdagen waar in slechts enkele dagen een behoorlijke omzet wordt gerealiseerd.

Indeling van de zaak omvat de ingang met het zitgedeelte, de counter met vitrine. Werkruimte met bakwand van Hennypenny uit 2014. Kleine keuken met vaatwasser.
Diverse opslagruimten en een toilet.

Vraagprijs inventaris en goodwill:    op aanvraag
Huurprijs pand:            € 2624,05  incl. Btw per maand

Omzet: hogere omzet categorie op aanvraag. 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak ter bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor.
MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! 
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu