Kaldenkerkerweg 217, 5915 AC Venlo, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Kaldenkerkerweg 217
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.870,00
 • Aantal zitplaatsen: 22
 • Terras: Ja

Omschrijving

Instapklare nieuw verbouwde Friture “Frietkraom Keulse Barriere” te Venlo aan een doorgaande drukke weg vlakbij het voetbal stadion en gelegen tussen 2 grotere wijken.

Perfect gelegen in een hoekpand aan deze drukke straat van Venlo met voldoende parkeervakken rondom de zaak.

 

Venlo heeft een sterke regiofunctie met ca. 100.000 inwoners en trekt zeer veel Duitse gasten. 

 

Vrij van elke formule bestaat deze friture meer dan 30 jaar en de huidige onderneemster is nu 1 jaar bezig en heeft de gehele zaak fris verbouwd echter door omstandigheden en voorkeur om naar het buitenland te vertrekken bieden we u deze instapklare zaak aan incl. ruime bovenwoning en ruime achterplaats incl. garage.

De zaak is incl. bovenwoning met een mogelijkheid om een separate ingang via de achterzijde te maken om vervolgens via het dakterras in de woning te komen, nu kan men de woning betreden via de zaak.

Deze locatie met rondom terras en verkoop van een breed assortiment aan friet en snacks met diverse specialiteiten trekt een breed publiek van passanten en vele vaste gasten aan.
Ondanks de korte periode dat de huidige onderneemster bezig is, is de omzet in slechts 25 openingsuren per week (woensdag t/m zondag 16-21) al uitstekend te noemen.

 

Deze exploitatie is voorzien van prima onderhouden apparatuur van uiteenlopende leeftijd, waaronder een bakwand voor frites en snacks van het merk Florigo en een bakwand van Perfecta voor vis, een nieuwe koel en vriescel, vaatwas doorschuifmachine, proffesionele hete luchtoven, snackvitrine en een high end kassa systeem.

De zaak heeft ca. 22 zitplaatsen binnen en is goed ingericht. Apart toilet.
Ruime keuken en achteringang met grote houten nieuw geplaatste overkapping waar de koel en vriescel is gesitueerd. Tevens een half open grote garage voor opslag.

 

De prima omzet is verder uit te breiden middels middag openstelling en/of het aanpassen naar uw eigen droomconcept.

 

De bovenwoning beschikt over 3 slaapkamers, woonkamer en opslag zolder middels vlizo trap. Nog te realiseren keuken, nog te renoveren badkamer en toilet (in overleg met verhuurder die deze kosten op zich neemt).

 

Vloeroppervlakte ca. 96 m2, verkoopoppervlak ca. 48 m2. 

Woonoppervlakte is ca. 89 m2.

 

Vraagprijs inventaris en goodwill:  op aanvraag

Huurprijs incl. bovenwoning:        € 1.870,-  per maand 


Omzet op aanvraag.  

 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak ter bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! 

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 3
 • Bouwjaar: 1926
 • Totale oppervlakte (m2): 98 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 48 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu