Hoogstraat 11, 5911 HX Venlo, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja

Omschrijving

Friture “Frietboutique Maison Frites” Centrum Venlo

Instapklare in het oog springende friture midden in het centrum en het kernwinkelgebied van Venlo.

Perfect gelegen in een drukke verbindingsstraat tussen de Maasboulevard en de hoofdwinkelstraat met in de directe nabijheid van grote landelijke winkelbedrijven zoals H&M, Ici Paris, Amac, Hema en Xenos.

Vrij van elke formule bestaat deze friture nu 3 jaar en wordt nu ter overname aangeboden. De friture is incl. gezellige woning op de bovenverdiepingen.

Deze locatie met klein terras en verkoop van puntzakken verse frites met een assortiment aan snacks is zeer geliefd onder de vaste gasten uit Venlo, winkelmedewerkers en natuurlijk de vele passanten. In het weekend weten de vele Duitse gasten de zaak te vinden. Specialiteit zijn de puntzakken verse friet met schil.

De friture beschikt over prima onderhouden apparatuur waaronder een Perfecta bakwand, koelingen, kassa. De publieksruimte is logisch en ruim ingedeeld. De overige ruimten zijn opslag ruimtes.

De omzet wordt gerealiseerd in slechts 4 dagen; donderdag t/m zondag en uitsluitend tijdens de winkelopeningstijden. Uitbreiding van de omzet is eenvoudig te realiseren door uitbreiding van de openingsuren (maandag-woensdag) of avonden en uitbreiding van snacks of bijv. wok to go.

De ruime bovenwoning met woonkamer, nieuwe keuken, ruime badkamer, 2 toiletten en 3 slaapkamers. De bovenwoning is toegankelijk via de zaak en middels aparte voordeur. Woning voorzien van dubbele beglazing en goed geïsoleerd en met een mooi en ruim dakterras met veel privacy.

Vraagprijs inventaris en goodwill: op aanvraag

Huurprijs incl. bovenwoning: € 1.885,- excl. btw per maand

Omzet op aanvraag.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak ter bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu