Breda, Dr. Struyckenplein, 4812 BB Breda, Nederland

Omschrijving

Family is een van Nederlands snelst groeiende fastservice eethuis concepten met tientallen filialen (60+). Family staat voor lekker eten, in ongedwongen gezellige setting. Of je nou zin hebt in een van de favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Family heeft het en ook nog eens op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack. Eat in, to go of bezorgen, alles kan.

 

De vestiging op het moderne Dr. Struyckenplein is op zoek naar nieuwe ondernemers. Deze vestiging is groots van opzet, met ruim 200 m² b.v.o. is er aan ruimte geen gebrek. Er is hier gekozen voor een afhaal gedeelte met ijsverkoop en een welke naadloos aansluit op de gezellige brasserie/eethuis waar je heerlijk kunt genieten van wat lekkers achter de grote raampartijen die deze ruimte rijk is. Met mooi weer is er over de volle breedte van het pand een groot terras aanwezig waar men ook heerlijk kan neerstrijken voor een drankje.

 

‘De inventaris is maar een aantal jaar oud en is z.g.a.n., de nieuwe ondernemer dient enkel te bouwen aan een familie van nieuwe werknemers om hier weer te gaan vlammen. Bent u dit? Dan horen wij graag uw plannen aan. Heeft u een ander concept in gedachte dan Family, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Contactpersoon: Ivo Mermans   Tel: 076-5230060   E-mail: info@hormax.nl

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 213 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 160 m²
  • Oppervlakte magazijn (m2): 35 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Ja
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Hormax Horecamakelaars
info@hormax.nl http://www.hormax.nl Bedrijf : Hormax Horecamakelaar Hormax Horecamakelaars is in 2003 opgericht en heeft kantoren in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Rotterdam. Daarvóór waren een aantal makelaars al actief onder een andere naam. We kunnen dus bogen over enorm veel ervaring, hetgeen nu een vereiste is gezien de complexiteit die vaak optreedt bij een verkoop of aankoop van een horecabedrijf. Jaarlijkse scholing en afstemming van contracten op de laatste wetten, maken van ons een volwaardige partij in de wereld van de horecamakelaardij. In Brabant heeft Hormax jaarlijks het grootste aanbod van te koop staande horecabedrijven en is mede daardoor het meest betrokken bij verkoop –of aankooptransacties binnen de horeca. Mocht u op het punt staan om een horecabedrijf te verkopen of te kopen, dan komen we graag vrijblijvend met u in contact om u onze diensten aan te bieden.
Menu