• Soort:
  • Aantal zitplaatsen: 300
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 288
  • Oppervlakte terras (m2): 500 m²

Omschrijving

Discreet aangeboden bij Van Alkemare:

Gerenommeerd jaarrond strandpaviljoen in middelgrote plaats in Noord-Holland.

 

Het betreft een hoger segment onderneming op toplocatie. Bedrijven als deze komen zelden op de markt, zo is dit specifieke bedrijf ook al tientallen jaren in bezit van dezelfde eigenaar. De omzet lag de afgelopen jaren tussen de 1,5 en 2 miljoen.

 

Het betreft een groot paviljoen: ca. 3.200 m² perceeloppervlakte, ca. 1.000 m² vaste fundering, ca. 560 m² bebouwd terrein (paviljoen) en ca. 500 m² bebouwd terras. Het paviljoen heeft ca. 300 zitplaatsen in het restaurant en ca. 288 op het terras. Het paviljoen is ook zeer geschikt voor grote evenementen met meer dan 1000 gasten.

 

Staat van het paviljoen

Het paviljoen verkeert in zeer goede staat en is gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. Het geheel is altijd goed onderhouden en nog steeds in zeer goede staat. Het paviljoen is afgelopen jaar nog geschilderd. De inrichting is grotendeels vernieuwd circa 3 jaar geleden.

 

Potentie

Er zijn nieuwe mogelijkheden en vaste jaarlijks terugkerende evenementen. Daarnaast zien wij mogelijkheden voor de realisatie van ca. 8 strandhuisjes voor overnachtingen. Deze potentie en mogelijkheden lichten wij u graag persoonlijk toe.

 

Discrete procedure 

Kandidaten dienen vóór het verkrijgen van meer informatie een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen. Bij deze NDA zitten enkele vragen. Discretie is van groot belang om rust te houden in de organisatie. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

 

Na ontvangst van de ondertekende NDA, wordt goedkeuring gevraagd aan onze opdrachtgever, die zal bepalen welke informatie wij mogen delen.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 560 m²

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu