Achterstraat 60, 1811 LJ Alkmaar, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Achterstraat 60, Alkmaar
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur

Omschrijving

Te huur / te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Casco winkel-/horecaruimte in het centrum van Alkmaar. Deze ruimte is geschikt voor alle bekende vormen van detailhandel. Daarnaast zien wij mogelijkheden voor vestiging van een lunchroom, afhaal- bezorgservice, petit restaurant of andere laagdrempelige horeca (daar moet nog toestemming voor worden verkregen).

ONROEREND GOED
Deze winkelruimte, welke is gevestigd in een historisch pand uit 1900, heeft op de begane grond een totale oppervlakte van ca. 97 m2, boven worden momenteel appartementen gerealiseerd met een eigen opgang.

De winkel kan dus geheel zelfstandig gehuurd worden.

De voorgevel en voorpui van het pand zijn beschermd en mogen niet worden aangepast.

Staat van oplevering is in overleg met verhuurder en afhankelijk van het gewenste concept nader te bespreken en afhankelijk van de huuronderhandelingen.

LOCATIE
Het onroerend goed ligt zeer centraal gelegen aan een van de drukste tussenstraatjes van centrum Alkmaar vlakbij het Waagplein en Hofplein. De Achterstraat staat haaks op de Langestraat en is één van de verbindingsstraatjes tussen het grootste horecaplein en de hoofdwinkelstraat van Alkmaar. De Langestraat is de hoofdwinkelstraat van Alkmaar met een diversiteit aan grote en kleinere winkelketens zoals de Hema, Zara en Rituals. Het levendige centrum van Alkmaar wordt tevens gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca door de gehele binnenstad.

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Gemengd”. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente.

DETAILS
• Huurprijs: € 1.100,- excl. btw per maand. Het betreft hier een ingroeihuur. Vraagt u naar de voorwaarden.
• Vraagprijs onroerend goed: nader overeen te komen
• Ca. 97 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu