Evenaar 91, 1339 AC Almere, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Evenaar 91
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 995,00

Omschrijving

Het betreft de (onder) verhuur van een deel van een horecapand op een drukke doorgaande verkeersweg in Almere. Het pand wordt gedeeld met de verhuurder (zie meer informatie onder ‘huidige situatie’).

DE BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte die beschikbaar wordt gesteld voor (onder) verhuur omslaat een grootte van ca. 42m2 over de gehele breedte van het pand. Het pand is aan alle zijden voorzien van grote ramen die het geheel een lichte en aangename ruimte maken. De ruimte zal casco worden opgeleverd en kan geheel naar wens opnieuw worden ingedeeld, waarbij ook het creëren van een eigen ingang tot de mogelijkheden behoort (in overleg met verhuurder). De ruimte is zeer geschikt voor het voeren van diverse horecaconcepten. Echter is het wel van belang dat de bedrijfsvoeringen van beide exploitanten elkaar versterken in plaats van een concurrerende invloed op elkaar uitoefenen. Zo zou hier bijvoorbeeld uitstekend een IJssalon of lunchroom kunnen worden gerealiseerd.

HUIDIGE SITUATIE
Momenteel wordt het gehele pand (ca. 100m2) gebruikt als Surinaams/Indonesisch restaurant met focus op afhaal- en bezorgdiensten. Bij binnenkomst treft men een grote balie voor bestellingen. Aan de linkerzijde en achterkant bevindt zich de keuken van de huidige huurder. Dit blijft eigendom van de huidige huurder en behoort niet tot de aangeboden ruimte. Aan de rechterzijde bevindt zich de aangeboden ruimte die momenteel grotendeels fungeert als opslagruimte. Aan de achterzijde bevinden zich de dames- en herentoiletten die gezamenlijk zullen worden gebruikt.

LOCATIE/LIGGING
Het pand bevindt zich aan een drukke doorgaande weg in de Indische Buurt in Almere. Deze weg is één van de toegangswegen naar het centrum van Almere die de stad met de snelweg verbindt. In de omgeving zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Grenzend aan het pand bevindt zich een klein parkje met parkeergelegenheid. Ook in de directe omgeving bevinden zich ruim voldoende parkeergelegenheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de zaak geopend van woensdag t/m zondag van 16:00-20:00 uur. De huurder mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Almere valt.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING
– Huurprijs pand: € 995,- p/m excl. BTW (excl. servicekosten en variabele kosten voor o.a. G/W/L)
– Bedrijfsoppervlakte: ca. 42m2
– Overname: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per mail op info@vanalkemare.nl.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 42 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu