Kloosterstraat 14, 6093 CX Heythuysen, Nederland
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 380.000,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Friture “Kloosterstraat” Heythuysen (Noord-Limburg)

Midden in het levendige centrum van Heythuysen op een perfecte locatie gelegen met ruime parkeermogelijkheden instapklare friture incl. zeer ruime woning en opslagmogelijkheden. Tuin en op eigen terrein een parkeerplaats.

Vrij van elke formule bestaat deze friture al ruim  35 jaar en wordt nu incl. woning te koop aangeboden. Op steenworp afstand ligt het dorpskern met landelijke ketens zoals de Hema, Action, kruidvat, Shoeby fashion en supermarkten zoals de Aldi, Jumbo en Lidl.
Deze hoeklocatie met ruim terras is zeer geliefd onder de vaste gasten uit Heythuysen en kerkdorpen en de diverse campings en met de vakantie parken op korte afstand is de omzet prima te noemen. Door gezondheidsredenen de afgelopen jaren is de omzet teruggelopen door beperktere openingstijden en met uitslkuiitend inzet van personeel. Sinds enige tijd is de zaak weer volop aan het draaien wat direct te merken is in de positieve stijging van de omzet.

De friture beschikt over perfect onderhouden apparatuur waaronder een Kiremko bakwand, vitrine, one shot ijs apparaat, koel en vriescel. De publieksruimte is logisch en ruim ingedeeld. De overige ruimte zijn opslag ruimtes.

De ruime 2 onder 1 kapwoning beschikt over een hal met toilet, ruime woonkamer en open keuken, gesloten bijkeuken en doorgang naar de opslag/garage en extra hal welke toegang biedt tot de friture.
Middels trap komt u op de overloop met 3 ruime slaapkamers en badkamer incl. toilet. Middels vaste trap is de zolder te bereiken.

Vraagprijs onroerend goed:             € 380.000,-  k.k.
Vraagprijs inventaris en goodwill:                € 149.000  

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! 
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 
Maas en Peel Bedrijfsmakelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal verdiepingen: 3
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu