Kiosk 148, 5802 NT Venray, Nederland
 • Soort:
 • Aantal zitplaatsen: 40
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 30

Omschrijving

Cafetaria pizzeria op A-locatie en als enige in grote wijk Venray (L)

Mooie vrijwel nieuw ingerichte cafetaria aan de rand van 2 grote wijken te Venray en als enige cafetaria in deze 2 wijken geniet het van een prima bovengemiddelde omzet niveau.

Deze zaak is perfect gelegen met grote gratis parkeerplaats voor de deur, 2 grote landelijke supermarkten als directe buren is deze locatie perfect te noemen en tevens gelegen aan een drukke doorgaande weg richting het station van Venray.

Venray is een middelgrote plaats met ca. 43.000 inwoners. Deze plaats beschikt over een mooi centrum met goedgevulde horecapleinen en vele lokale en landelijke winkels. De 2 wijken waaraan deze zaak gelegen is is goed bereikbaar vanuit deze wijken alsook het centrum en naastgelegen kerkdorp Oostrum met het station van Venray.

Het uitgebreide assortiment kenmerkt deze formule waarbij naast de traditionele cafetaria producten

Staan o.a. schotels en pizza’s ook hoog in het kernassortiment. Met een pas nieuw gerealiseerde schep ijshoek wat overigens ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden; bijv. sushi take away biedt dit bedrijf nog vele kansen.

Voorts is de ruime zaak met ruim 40 zitplaatsen en een groot terras nog verder naar eigen wens in te delen bij een eventuele andere formule. De gehele bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van het naastgelegen Jumbo supermarkt pand en beschikt over 2 huisnummers en zou zelfs eventueel weer gescheiden kunnen worden om er 2 aparte formules te realiseren.

Het bedrijf beschikt over een moderne inrichting met grote koelvitrine een Kupperbusch friture grote grillijzer en bakplaat, pizza oven en doner grill brander, koel en diverse vrieskasten, kassa systeem, en goede website inclusief webshop een voorbereidingskeuken met afwasruimte.

De vele vaste gasten weten deze zaak prima te vinden waarbij men middels de uitgebreide menukaart een ruime keuze kan maken. Naast de vaste klanten en klanten uit de grote wijken bedient men ook diverse grote bedrijven van lunches en diners.

Vraagprijs inventaris en goodwill:                € op aanvraag

Huurprijs                                                       €  3025,00 incl. btw

Hogere Omzetniveau op aanvraag. Geen woning aanwezig, doch voldoende in de directe omgeving te huur of te koop.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 MPB makelaars Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 200 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu