Hofstraat 46, 1779 CD Den Oever, Nederland
  • Adres: Hofstraat 46 Den Oever
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 99.500,00
  • Onroerend goed: Koop
  • Prijs onroerend goed: € 348.998,00
  • Aantal zitplaatsen: 25
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 12

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Cafetaria met riante bovenwoning in een prachtige omgeving in Den Oever! 

De voorkeur is verkoop van het geheel, maar huur van het pand is ook mogelijk. Recent zijn er maar liefst 42 zonnenpanelen geplaatst waardoor het volledige pand zeer energiezuinig is!

De cafetaria
De cafetaria beschikt over ca. 25 zitplaatsen binnen en ca. 16 op het voorgelegen zonnige terras. Er is een hoogrendement bakwand met pompsysteem (merk: Kiremko), gastentoilet met voorportaal en de (afgesloten) trap naar de bovenwoning. De achtergelegen keuken beschikt over een apart spoelgedeelte, een inloop koel-/vriescel, oven met vetfilter systeem en ruim voldoende magazijnruimte. Er zijn twee lucht warmtepompen/airco’s aanwezig. Het huidige team bestaat uit één werkende ondernemer en vier werknemers, waarvan twee met tijdelijke contracten. De huidige eigenaar heeft geen bezorgdienst, maar voor de toekomstige eigenaar is dit interessant aangezien dit een aanzienlijke extra omzetpotentie biedt.

De bovenwoning
De bovengelegen woning beschikt over een toilet/douche, keuken, overloop met wasmachineaansluiting, een ruime woonkamer en drie slaapkamers. De woning wordt thans als opslag gebruikt. 

Uitstekende staat van het pand!
Het volledige pand is zeer goed onderhouden. Op het dak, welke in 2020 geheel is vernieuwd, liggen sinds 2021 maar liefst 42 zonnepanelen. Hierdoor is het pand zeer energiezuinig. In 2022 is het schilderwerk aan de gehele buitenzijde gedaan. De kunststof gevelbekleding maakt het pand onderhoudsarm. 

Ligging/locatie
Het pand heeft een centrale ligging in Den Oever. Op steenworp afstand bevindt zich de dijk met uitzicht op de Waddenzee, de haven en de Afsluitdijk. Het dorp is goed bereikbaar via de A7 en de N99 en het openbaar vervoer (bus). 

Openingstijden 
De cafetaria is 6 dagen per week geopend van 12:00 t/m 21:00 uur (dinsdag gesloten). De koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hollands Kroon valt. 

Bestemming 
Op deze locatie geldt bestemming ‘Woondoeleinden’ waarbij horeca mogelijk is in categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs G/I: € 99.500,- 
– Vraagprijs OG: € 349.000,- k.k.
– Huurprijs: € 3.000,- excl. btw per maand
– Totale oppervlakte: ca. 178 m2

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 178 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu