€ 49.000,00

Markt 15, 5721 GE Asten, Nederland
 • Adres: Markt 15 Asten
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Ja

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

Het betreft een bruin muziekcafé waar veel activiteiten plaats vinden en worden georganiseerd. De huidige exploitant heeft sinds 2014 dit café echt op de kaart gezet met deze activiteiten, naast natuurlijk een goed glas bier en speciale bieren. U kunt o.a. denken aan live muziek, karaoke avonden en diverse quizzen.

Het terras bevindt zich centraal op het marktplein alsook onder de luifel. Hiervoor worden gemeentelijke precariokosten gevraagd. De huidige ondernemer heeft ervoor gekozen om geen eten te verkopen maar gezien de ligging en de vraag, zou een kleine kaart of fingerfood of andere gerechtjes zeker geschikt zijn om de omzet te verhogen.

LIGGING:

Het café is centraal gelegen op de Markt in Asten waar alle activiteiten plaatsvinden zoals o.a. de kermis en de carnaval met de meer dan druk bezochte “rondje Klot”. Het betreft een echte zichtlocatie met een uitstekend gesitueerd terras. Asten zelf heeft samen met de twee kerkdorpen Asten-Heusden en Ommel tussen 16.000 en 17.000 inwoners. Alle primaire levensbehoeftes bevinden zich in deze dorpskern. Daarnaast heeft Asten flink wat toeristische overnachtingen vanuit de vele minicampings, B&B en recreatiepark Oostappen. Asten is eenvoudig te bereiken via de A67. Ook nationaal park de Groote Peel en Museum Klok & Peel een grote aantrekkingskracht welke Asten uitdrukkelijk op de kaart zet.

PARKEREN:

Voldoende gratis openbare parkeergelegenheid aanwezig in directe omgeving.

PERSONEEL:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen personele verplichtingen op het bedrijf welke koper verplicht is over te nemen.

VERPLICHTINGEN:

Er zijn een aantal verplichtingen welke door koper bij een overname gerespecteerd dienen te worden welke verkrijgbaar zijn in een persoonlijk gesprek met verkoper.

OPENINGSTIJDEN:

Woensdag: 15.00 – 0.00 uur Donderdag: 15.00 – 01.00 uur Vrijdag en zaterdag: 15.00 – 02.00 uur Zondag: 13.00 – 01.00 uur Maandag en dinsdag: gesloten

REGISTERGOED:

Het registergoed inclusief bedrijfswoning op de bovenverdieping wordt gehuurd van pandeigenaar Bavaria. In beginsel zal een nieuwe huurovereenkomst worden aangeboden voor een huurperiode van 5 jaren met 5 optiejaren. De huurprijs voor het bedrijfsgedeelte bedraagt € 1.786,00 excl. BTW per maand en voor de bedrijfswoning € 447,00 (niet btw-belast) per maand. De huurwaarborg bedraagt 3 maanden huur. Parallel lopend aan de huurovereenkomst rust een drankafnameverplichting van Bavaria welke een exploitant/huurder dient te respecteren.

OMZET:

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar na een persoonlijk gesprek met verkoper.

Voor meer info en/of een brochure kunt u contact opnemen met horecamakelaar Patrick Freriks tel. 06-53223766

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 90 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Ja
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Ja
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Menu