Veerweg 12, 5872 AG Broekhuizen, Nederland
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 375.000,00

Omschrijving

In het steeds meer bruisende Broekhuizen bieden wij u aan, het eetcafé “de huiskamer van Broekhuizen”, op een unieke locatie gelegen direct  aan het pontje Broekhuizen-Arcen met uitzicht op de Maas. Dit object heeft tevens een ruime boven woning. Wilt u liever een cafetaria of restaria starten dan is dit ook een prima mogelijkheid aangezien er geen cafetaria meer is gevestigd in Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Aan de voorzijde is er een riant terras wat plaats biedt aan ± 60 gasten, aan de achterzijde is tevens een mogelijkheid voor een terras te creëren.

Recentelijk is deze zaak geheel gerestyled en heeft een zeer eigentijds en warm interieur. Tevens is in de achtergelegen schuur een ruimte aanwezig voor opslag en een garage. Er is een ruime privéwoning met een woonkamer, keuken, nieuwe badkamer, 3 slaapkamers en een ruime zolder beschikbaar.

Wij zoeken voor deze bijzonder mooie locatie horeca-exploitanten die beschikken over de kennis en de financiële middelen die hiervoor nodig zijn. Informatie wordt u verstrekt in een persoonlijk gesprek. Het pand is in zijn geheel te koop.

De exploitatie van het eetcafé is thans gesloten. De totale overname betreft in dit geval de aanwezige inventaris, het onroerend goed en de gevestigde naam.

De koopprijs van het pand inclusief woongedeelte en inventaris bedraagt € 375.000,– k.k.

Aanvaarding kan op zeer korte termijn.

Kenmerken

 • Aantal verdiepingen: 2
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu