Dorpsstraat 39, 5708 GC Helmond, Nederland
 • Adres: Dorpsstraat 39
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 510.000,00
 • Aantal zitplaatsen: 56
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 18

Omschrijving

Bekend eetcafe te Helmond-Stiphout

Prima onderhouden horecapand incl. ruime bovenwoning gelegen aan een doorgaande weg en midden in het levendige centrum van Stiphout in de gemeente Helmond.
Het eetcafé en de gezellige serre vormen het hart van het bedrijf, perfect gelegen op een hoek in het centrum met vele landelijk bekende winkelbedrijven en een grote Jumbo supermarkt. Direct bij het pand liggen voldoende gratis parkeerplaatsen. Het dorp in de gemeente Helmond telt ca. 6.500 inwoners en is geliefd onder vele bezoekers die het dorp trekt en waarvan diverse wandel en fietsroutes in het centrum van het dorp starten.

Vrij van elke formule bestaat deze zaak al meer dan 40 jaar waarbij het huidige ondernemerspaar inmiddels al 30 jaar de scepter zwaait, in verband met de leeftijd wensen ze graag het stokje over te dragen. Het geheel, inventaris en vastgoed, wordt nu aangeboden en biedt een geweldige kans voor een nieuwe ondernemer die deze zaak op de huidige wijze voort kan zetten wat een solide basis is voor een mooie toekomst of zijn of haar nieuwe droomconcept kan laten uitkomen.

De eenvoudige keuken is prima voor de kleine menukaart, mocht een nieuwe uitbater zich nog verder tot restaurant wensen te ontwikkelen zijn er mogelijkheden om de keuken uit te breiden.
Diverse verenigingen zijn hier kind aan huis; zoals de dartvereniging en de motorclub. Speciale dagen zoals Koningsdag en de fietsvierdaagse brengt veel extra klandizie.

In het café bevinden zich de ruime gescheiden toiletten.
Ook op het heerlijke terras aan de voorzijde is het goed toeven en geheel te ontsluiten met de glazen wanden. Diverse heaters maken deze ruimte ook in de winter aangenaam.
Achter de bar is een apart zaaltje gesitueerd en voor diverse doeleinden te gebruiken.

Oppervlakten:
café ca. 58 m2
Zaal achter ca. 25 m2
Serre ca. 40 m2
Keuken ca. 11 m2
Vrijstaande garage ca. 28 m2 Woonoppervlakte bovenwoning: 147 m2

Brouwerijinventaris betreft bruikleen, voor het overige geen lease- of huurcontracten. Geen overname personeel Bovenwoning: ruime woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, ruime zolderverdieping met extra slaapkamer, bergruimte en voorzolder met was machine en droger aansluiting. Ruim dakterras met mogelijkheid om een buitentrap te realiseren.

Pand is door de jaren heen bouwtechnisch flink vernieuwd.

Omzetindicatie: op aanvraag
Vraagprijs vastgoed incl. exploitatie: € 510.000,- k.k. Huur N.V.T.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB bedrijfsmakelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor
Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij, Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)
077-3985757

Kenmerken

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal verdiepingen: 3
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 120 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja
 • Jaren in bezit: 30

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu