€ 124.000,00

Rijssensestraat 125, 7441 AB Nijverdal, Nederland

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Nijverdal, aan een drukke doorgaande straat, bevind zich dit zeer succesvolle bedrijf gespecialiseerd in spareribs. Het bedrijf is onderdeel van een zeer grote bekende succesvolle franchiseformule.

In totaal rijden er 5 (lease) auto’s en 1 (lease) fiets. De locatie heeft een succesvolle start gemaakt maar de jonge ondernemer wil zich richten op andere zaken.

Indeling: Mooie zichtlocatie aan de weg met entree naar afhaalbalie. Kleine tafel aan raamzijde en links een toilet. Grote voorbereidingskeuken met alle benodigde apparatuur waar alles wordt bereid. Achteringang vanuit de keuken waar de bezorgauto’s klaar staan om de bestellingen te bezorgen.

Alle apparatuur is allemaal nieuw aangeschaft in 2020. Waaronder een koel- en een vriescel, elektrische hokkers, ovens en koel- en werkbanken. Alles is in tip top conditie!

Kijk voor meer foto’s en informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Ja
  • Leasecontracten: Ja
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Horecapachter 06-15048789
Roelof@horecapachter.nl http://www.horecapachter.nl Bedrijf : Horecapachter Horecapachter is, ondanks dat de naam misschien anders suggereert, in de basis ‘gewoon’ een horecamakelaar en aangesloten bij de Vakgroep Makelaars Horeca. De bij de V.M.H. aangesloten horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van horecabedrijven. Binnen de V.M.H. zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Gelderland, Overijssel en een groot deel van Utrecht. Omdat er regelmatig overleg plaatsvind en er veel contact is tussen de aangesloten horecamakelaars kunnen wij als regionale zelfstandige horecamakelaar landelijke dekking aanbieden. Als horecamakelaar bemiddelen wij in het aan- en verhuren van horeca-, recreatie- en leisure bedrijven. Maar daarnaast heeft Horecapachter zich gespecialiseerd in het vinden van de juiste pachter voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring binnen de horeca- , leisure- en recreatiesector weten wij eigenlijk altijd wel de juiste kandidaat te vinden die bij u en bij uw onderneming past. Wij zijn geheel zelfstandig en werken op basis van No Cure No Pay. Bij ons dus geen ondoorzichtige dossier- of andere bijkomende kosten! Wij gaan dan ook verder dan anderen om de juiste match te vinden! De makelaar voor de regio’s Gelderland Overijssel en groot deel van Utrecht inclusief stad Utrecht.